Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου, είναι τα σκαλιά της ζωής μου.

ΜΑΚίτης, ΟΝΝΕΔίτης, ΔΑΠίτης, Νεοδημοκράτης, Βουλευτής, Υπουργός, πάντα στρατιώτης, πάντα υπηρέτης,

πάντα στην πρώτη γραμμή,

πάντα περήφανος που ανήκω στη Νέα Δημοκρατία.

Με ιδρυτή τον Εθνάρχη Κωσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία πρωτοστάτησε, σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, στην εδραίωση των δημοκρατικών θεσμών και την κατοχύρωση του κοινωνικού κράτους.

Παράλληλα, χάραξε τον δρόμο της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μας και συνέδεσε την παρουσία της στην πολιτική ζωή με τις μεγάλες εθνικές επιλογές. Επιλογές οι οποίες δικαιώθηκαν ιστορικά και αποτελούν διαχρονική «πυξίδα» για τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή και στον κόσμο.

Σε αυτή την πορεία των 50 ετών, η Νέα Δημοκρατία αντλεί δύναμη από τις ιστορικές ρίζες του παρελθόντος και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας και του κάθε πολίτη ξεχωριστά, αποτελώντας το μεγάλο λαϊκό κόμμα.

Πενήντα χρόνια μετά την ίδρυση της παράταξής μας, οφείλουμε να διατρανώσουμε εκ νέου ότι υπηρετούμε με πίστη και ανιδιοτέλεια το συμφέρον της πατρίδας και του λαού μας. Και να διαμηνύσουμε ότι αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε και σήμερα, με σημαία τις αρχές και τις αξίες μας. Πιστοί στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με κοινωνική ευαισθησία τα συμφέροντα του έθνους, μακριά από διχαστικές πρακτικές και «παραπλανητικές ετικέτες της Δεξιάς, του Κέντρου και της Αριστεράς».

Σήμερα, με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζουμε να κρατάμε ψηλά τον πυρσό του Ιδρυτή μας, με όραμά μας μια ισχυρή και ευημερούσα πατρίδα.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα της χώρας μας. Ένα κόμμα που συνδυάζει την αφοσίωση στις παραδοσιακές αξίες με τις σύγχρονες ανάγκες και την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που έχουν ανακύψει.

Μια Ελλάδα σύγχρονη, δυναμική, εξωστρεφής, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Μια πατρίδα για την οποία κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας θα είναι υπερήφανοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο