Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 και τους δημοσιογράφους Βασίλη Πάικο και Μανώλη Κοττάκη

Ο Bουλευτής Κέρκυρας και υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84» και στους Βασίλη Πάικο και Μανώλη Κοττάκη. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Κάθε διατύπωση ανθρώπινης σκέψης, αυτονόητα, ενέχει διαφορές από μια άλλη διατύπωση ανθρώπινης σκέψης, δεν σημαίνει αυτό δύο γραμμές του κόμματος. Άκουσα και τις δύο ομιλίες και υπάρχει μια κοινή αντίληψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, η οποία σε πρώτο βαθμό, ως προς την ομολογία των σφαλμάτων, διατυπώθηκε σαφέστατα προεκλογικά από τον τότε πρωθυπουργό, τον κ. Καραμανλή».

Για Ντ. Μπακογιάννη – Αντ. Σαμαρά:

«Δεν είμαι αυτός που θα κρίνει τα πεπραγμένα ή τα μελλούμενα Μπακογιάννη. Στήριξα την κ. Μπακογιάννη όταν υπήρξε μια συγκεκριμένη επιλογή επί τη βάσει μιας σαφούς αντίληψης για το πολιτικό σημείο στο οποίο πρέπει να ανατρέχει η Νέα Δημοκρατία στο στερέωμα. Από εκεί και πέρα, κατά τη φτωχή μου κρίση, η “συγκατοίκηση” είναι ευκολότατη. Είμαστε ένα πολύ μεγάλο κόμμα, χωράει επαρκώς πολιτικές τάσεις. Μιλάμε για στελέχη τα οποία βρίσκονται σε ένα επίπεδο πολιτικής ωριμότητας, το οποίο είναι προφανές ότι είναι πλήρες. Γιατί δεν μπορεί πάντοτε να βρεθεί ένας τρόπος επικοινωνίας; Είναι απολύτως βέβαιο ότι μπορεί».

Μετάβαση στο περιεχόμενο