Δήλωση για την Πρωτοχρονιά 2010Δήλωση για την Πρωτοχρονιά 2010

Μήνυμα Βουλευτή Κέρκυρας και Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου Δένδια για την Πρωτοχρονιά του 2010 :

“Το 2009 το οποίο ολοκληρώνεται υπήρξε για την Κέρκυρα ένας πολύ σημαντικός χρόνος . Ένας χρόνος στον οποίο βασικές υποδομές όπως το Νέο Νοσοκομείο ολοκληρώθηκαν , ένας χρόνος στον οποίον άλλα μεγάλα έργα όπως τα Φράγματα , το Δικαστικό Μέγαρο δρομολογήθηκαν.

Καθώς μπαίνουμε στο 2010 θέλω κατ’ αρχήν να διατυπώσω σ’ όλες τις Κερκυραίες, τους Κερκυραίους, τους Κατοίκους των Παξών και των Διαπόντιων Νησιών τις πιο θερμές και από καρδιάς ευχές μου για υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα να ελπίζω ότι ο τόπος μας σ’ αυτό το χρόνο που έρχεται θα ακολουθήσει την πορεία ολοκλήρωσης των πολύ μεγάλων έργων που χρειάζεται. 

Ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση θα παραδειγματιστεί από ότι κάναμε εμείς στην Κέρκυρα τον τελευταίο χρόνο, θα ασχοληθεί μ’ αυτά τα έργα, θα τα προχωρήσει, θα τα ολοκληρώσει. Θα είμαι σ’ αυτή την περίπτωση ο πρώτος που θα την επαινέσω, διότι σημασία έχει ο τόπος και η κοινωνία όχι τα κόμματα και η παρατάξεις . 

Είμαι λοιπόν εδώ για να βοηθήσω όπου μπορώ και όσο μπορώ. Από την άλλη όμως θα είμαι σαν εκτελεστής του συνταγματικού μου χρέους αυστηρός κριτής σε περίπτωση κατά την οποία δω ότι τα έργα αυτά δεν προχωρούν . Μ’ αυτή την ευκαιρία δεν θέλω να κάνω καμία κρίση, όμως μετά την πάροδο των 100 ημερών της νέας κυβέρνησης έχω την υποχρέωση να επανέλθω.”

Μετάβαση στο περιεχόμενο