Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”

O Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄ Αθήνας Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα του μεσημέρι στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά 90,1”. Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

 

• Δεν μας το πρότεινε κανείς και δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε διαλόγους για συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση, σε μία συζήτηση που ουδείς έχει ανοίξει.

• Αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά που γίνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης, υπάρχει μία κατάσταση κοινοβουλευτικής ανωμαλίας. Ο πρωθυπουργός πρέπει να εξετάσει πώς θα αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση, αλλά νέες εκλογές θα είναι καταστροφικές για την οικονομία.

• Πέρα από τη συμφωνία, η χώρα χρειάζεται εθνικό σχέδιο για την Ανάπτυξη και αυτό δεν μπορεί να είναι το νέο μνημόνιο.

• Δημιούργησε τεράστια ζημιά στην διαπραγματευτική μας θέση το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του. Στους εταίρους δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι το 61% των Ελλήνων ήθελε να φύγει από το ευρώ και θεώρησαν ότι οι ηθικοί δεσμοί διερράγησαν.

• Ως δικηγόρος αυτό που μπορώ να πως είναι ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι προφανές ότι επέδειξε εγκληματική αμέλεια. Για να πω ότι είχε για δόλο, θα πρέπει να έχω στοιχεία για να το αποδείξω και δεν έχω. Όμως η αντικειμενική πραγματικότητα είναι ότι δεν θυμάμαι κανέναν τα τελευταία χρόνια που να έβλαψε την χώρα όσο ο κ. Βαρουφάκης.

• Ο κ. Βαρουφάκης έφερε απέναντι στην χώρα τους πάντες. Αυτού του τύπου η επικοινωνία με την παγκόσμια κοινή γνώμη να μας έλειπε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο