Η Νέα Δημοκρατία διαμορφώνει μια νέα πολιτική πρόταση στα θέματα προστασίας του πολίτη

Χαιρετισμό στις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) απηύθυνε ο υπεύθυνος Τομεάρχης της ΝΔ για τα θέματα Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας.

 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία διαμορφώνει σε νέα βάση μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για τα θέματα που σχετίζονται με την αποτελεσματική λειτουργία του Πυροσβεστικού Σώματος, εξετάζοντας εξ αρχής τα οργανογράμματα της Υπηρεσίας και μελετώντας επιτυχημένα παραδείγματα και τεχνογνωσία άλλων χωρών.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ ανάφερε επίσης πως η Ν.Δ. δεν πρόκειται να συνυπογράφει, αλλά ούτε και να υπόσχεται τα πάντα, «θυμιατίζοντας» τα αιτήματα του κλάδου. Αντιθέτως, θα προσπαθήσει να συμβάλει ουσιαστικά στην επίλυση των προβλημάτων με ρεαλιστικές λύσεις, που θα προκύψουν από ειλικρινή διάλογο με τα μέλη του. Θέλοντας, τέλος, να τονίσει τη διάθεση στενής και εποικοδομητικής συνεργασίας με τους εκπροσώπους του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Δένδιας ζήτησε επιτακτικά τη συμβουλή και τη συμβολή τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχω μεγάλα αυτιά και πολύ χρόνο να ακούω».

 
 
 
 
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο