Απάντηση στη δήλωση του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Ρόβλια σχετικά με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ν. Δένδιας, απαντώντας σήμερα το βράδυ σε δήλωση του Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Ντ. Ρόβλια, σχετικά με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δήλωσε:

 

«Έπραξα ήδη και θα συνεχίσω να πράττω όσα το θεσμικό μου καθήκον επιβάλλει, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια στην υπόθεση της Siemens, όπως και σε όλες τις άλλες υποθέσεις που απασχολούν την Ελληνική Δικαιοσύνη. Η αξιωματική αντιπολίτευση, από την πλευρά της, δεν μπορεί να κρύψει πλέον τον πανικό της σχετικά με την υπόθεση της Siemens, βλέποντας ότι η ανάκριση εισέρχεται στην ουσία της υπόθεσης. Απορώ όμως τι από τα δυο ισχύει, από τα όσα κατά καιρούς υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ: η ΝΔ επισπεύδει τη διερεύνηση της υπόθεσης, επιδιώκοντας τον «συμψηφισμό σκανδάλων» ή καθυστερεί τη διαλεύκανσή της; Ο ίδιος ο κ. Ντ. Ρόβλιας έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του ότι η ΝΔ καταφεύγει σε «επικοινωνιακό συμψηφισμό», με την υπόθεση της Siemens. Σε αυτό το ερώτημα πρέπει καταρχήν να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ και όχι να με ερωτά για τα αυτονόητα στο πλαίσιο των καθηκόντων μου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο