Συνέχεια επαφών για το Νέο Νοσοκομείο

Ο Βουλευτής Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με Κυβερνητικού παράγοντες σχετικά με την εξέλιξη των εργασιών στο νέο νοσοκομείο της Κέρκυρας συναντήθηκε εκ νέου με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Γεώργιο Κωνσταντόπουλο στον οποίο εξέφρασε εκ νέου τους προβληματισμούς του για την εξέλιξη του έργου.

 

Ο Υφυπουργός ανέλαβε να επικοινωνήσει με τη ΔΕΠΑΝΟΜ και επανέλαβε την δέσμευσή του για σύγκλιση σχετικής σύσκεψης στο Υπουργείο Υγείας με την συμμετοχή όλων των φορέων που εμπλέκονται.Παράλληλα, υπήρξε απάντηση από τον Υπουργό Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο σε σχετική ερώτηση που είχε υποβάλει ο Βουλευτής, σύμφωνα με την οποία ως νέος χρόνος αποπεράτωσης εκτιμάται ο Μάρτιος του 2007.

Το πλήρες κείμενο της απάντησης έχει ως ακολούθως:«Το έργο εκτελείται με βάση την από 30-09-1997 υπογραφείσα σύμβαση και μετά το από 20-04-2005 υπογραφέν προσάρτημα σε αυτήν.Με την Υ4β/ΓΠ17826/Φ22, Φ14-82/14-02-2006 απόφαση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανατέθηκε στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ η εκτέλεση συμπληρωματικών οικοδομικών και Η/Μ εργασιών στο Γ.Ν. Κέρκυρας ως ακολούθως:Οικοδομικές και Η/Μ εργασίες για την αναδιάταξη τμημάτων του Νοσοκομείου με παράλληλη αύξηση του συνολικού αριθμού των κλινών από 301 σε 311. Η/Μ εργασίες για την αναβάθμιση των Η/Μ εγκαταστάσεων λόγω νέων τεχνολογιών και τροποποίηση των Η/Μ εγκαταστάσεων λόγω βελτίωσης- συμπλήρωσης της μελέτης. Τροποποίηση των μελετών εφαρμογής λαμβάνοντας υπόψη τις ως άνω εργασίες και το νέο πίνακα ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Η ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ βρίσκεται στη φάση ελέγχου των τεχνοοικονομικών στοιχείων, προκειμένου να υπογραφεί η Συμπληρωματική Σύμβαση και εκτιμά ότι το έργο θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2007.»

 
 
 
 
 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο