Οι δεσμεύσεις για τα μεγάλα έργα του Νομού γίνονται πράξη

Ο Βουλευτής Νίκος Δένδιας είχε την Τετάρτη 6 Ιουλίου γεύμα εργασίας με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Μελέτη Τζαφέρη, για την εξέλιξη των εργασιών στο νέο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του Νίκου Δένδια στο εργοτάξιο του Νομαρχιακού Νοσοκομείου.Παράλληλα, ο Βουλευτής έθεσε στον κ. Τζαφέρη ερώτηση για το αν υπάρχει ζήτημα αναστολής πληρωμών από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς τη ΔΕΠΑΝΟΜ, όπως γράφτηκε σε δημοσιεύματα του Αθηναϊκού τύπου.Ο κ. Τζαφέρης διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα χρηματοδοτήσεων και ανακοίνωσε ότι υπέγραψε πράξη ένταξης του εξοπλισμού του νέου νοσοκομείου στο Γ’ Κ.Π.Σ. ώστε να χρηματοδοτηθεί από Ευρωπαϊκούς πόρους.Ο Ειδικός Γραμματέας παράλληλα αποδέχθηκε πρόταση του Βουλευτή να επισκεφθεί την Κέρκυρα προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών στο νέο νοσοκομείο.

Εκτός της προόδου και της απρόσκοπτης εξέλιξης των εργασιών στο νέο νοσοκομείο, υπήρξε και ανακοίνωση της ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ για τη δημοπράτηση του έργου ανακαίνισης των Φυλακών Κέρκυρας ύψους 1.315.075,00€Ως ημέρα δημοπρασίας έχει οριστεί η 22α Ιουλίου, ενώ η ολοκλήρωση του έργου προβλέπεται σε 720 μέρες από την υπογραφή της σύμβασης.Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Νίκος Δένδιας δήλωσε: «Δύο πολύ σημαντικά για το νομό έργα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.Οι δεσμεύσεις της Νέας Διακυβέρνησης γίνονται πράξη.Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε μια νέα πραγματικότητα στο επίπεδο υποδομών και έργων στην Κέρκυρα και θα έχουν τεθεί οι βάσεις για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του νομού μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο