Επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή Κέρκυρας της Ν.Δ. Νίκου Δένδια εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με τις επαφές του με κυβερνητικούς παράγοντες:

 

” Ο Νίκος Δένδιας, στα πλαίσια των επαφών του με κυβερνητικούς παράγοντες είχε γεύμα εργασίας με τον νέο υποδιοικητή του ΙΚΑ κ. Γερασίμου, στον οποίο έθεσε τα προβλήματα του ΙΚΑ Κέρκυρας, τονίζοντας του ιδιαίτερα την έλλειψη του προσωπικού.Ο κ. Γερασίμου δεσμεύτηκε να προωθήσει τα συγκεκριμένα ζητήματα, μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου Διοικητή του ΙΚΑ κ. Βαρθολομαίου.Στη συνέχεια ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Ο. Α. κ. Καλλίγερο, στον οποίο έθεσε λειτουργικά ζητήματα του αερολιμένα Κέρκυρας, καθώς και το ζήτημα της άμεσης πρόσληψης εποχιακού προσωπικού, προκειμένου ν΄ αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες υπηρεσιών λόγω της τουριστικής περιόδου.

Το μεσημέρι συναντήθηκε με τον εισηγητή του σχεδίου του προεδρικού διατάγματος που αφορά τους Ο.Τ.Α. βουλευτή κ. Ζώη, με τον οποίο συζήτησε θέματα χρηματοδότησης των αναπτυξιακών επιχειρήσεων των Δήμων. Στη συνέχεια, για το ίδιο θέμα συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παυλόπουλο, ώστε να συμπληρωθεί και μια άλλη διάταξη στο νομοθέτημα που αφορά την αντιμετώπιση εκκρεμών οφειλών των αναπτυξιακών επιχειρήσεων.Στα πλαίσια της τακτικής του επικοινωνίας με τον κ. Ορφανό, θα έχει εκ νέου συνεργασία μαζί του το απόγευμα για την προώθηση των έργων του γηπέδου της Κέρκυρας.Είναι γνωστό ότι ο Νίκος Δένδιας για το θέμα αυτό έχει προσκαλέσει όλους τους φορείς της Κέρκυρας να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και να προσυπογράψουν αυτό τον παγκερκυραϊκό στόχο.Τέλος, ο Νίκος Δένδιας παρακολούθησε την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία και συμμετείχε στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου συζητήθηκε το θέμα των καυσίμων”. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο