Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου

Ο Βουλευτής Νίκος Δένδιας απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κέρκυρας την κάτωθι επιστολή σχετικά με την μη παρουσία του στο έκτακτο Νομαρχιακό Συμβούλιο στις 29/10/2004:

 

“Αξιότιμε κ. Γρηγορόπουλε, Την Τετάρτη 27/10/2004, το απόγευμα, έλαβα από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας πρόσκληση για να παραστώ την Παρασκευή 29/10/2004 σε έκτακτη συνεδρίαση με θέμα το νέο νοσοκομείο της Κέρκυρας.Κατανοώ την προσπάθεια του κ. Μαχειμάρη να ηγηθεί του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην διατύπωση αντιπολιτευτικού λόγου προς την κυβέρνηση της Ν.Δ.Θεωρώ όμως ότι για το συγκεκριμένο θέμα, πέρα από την παραπάνω αιτιολογία, δεν υφίσταται κανένας έκτακτος λόγος συνεδριάσεων, τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμεί η επίσκεψη του Υπουργού Υγείας κ. Κακλαμάνη για να ανακοινώσει το οργανόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του νοσοκομείου μας.

Σας κοινοποιώ σειρά δελτίων τύπου που εκδόθηκαν από το πολιτικό μου γραφείο και από τα οποία σαφώς προκύπτει, πέρα από το ενδιαφέρον μου για το θέμα, ότι ζητήματα νομικά ή χρηματοδότησης για το έργο έχουν από καιρό τεθεί και δρομολογηθεί.Παράλληλα, σας υπενθυμίζω ότι προσωπικά ενημέρωσα στις 25/05/2004 το Νομάρχη και μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο ολοκλήρωσης του έργου.Μετά τη δρομολόγηση των έργων στο Ε.Α.Κ. Κέρκυρας και στο νέο Δικαστικό Μέγαρο, δρομολογείται και το μεγάλο και ζωτικής σημασίας έργο του νέου Νοσοκομείου.Ένα έργο που έπρεπε να είναι έτοιμο εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά που η περίεργη ανοχή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον κ. Μπατατούδη το στέρησε από τον Κερκυραϊκό λαό.Ως βουλευτής της Κέρκυρας θα συνεχίσω να εργάζομαι για την επίλυση όλων των θεμάτων που την αφορούν, αλλά δεν θα επιτρέψω το λαϊκισμό από όπου κι αν προέρχεται.”

Μετάβαση στο περιεχόμενο