Προώθηση του έργου του γηπέδου του Α.Ο. Κέρκυρα

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή Κέρκυρας Νίκου Δένδια εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου, σχετικά με την προώθηση του έργου του γηπέδου του Α.Ο. Κέρκυρα:

 

” Ιδιαίτερα αποτελεσματικός υπήρξε στις επαφές που είχε για την προώθηση του έργου του γηπέδου της Κέρκυρας ο Νίκος Δένδιας. Είναι γνωστό ότι εργάζεται συστηματικά για την επιτυχία αυτού του στόχου, όπως είχε προεκλογικά δεσμευτεί. Μετά από επανειλημμένες συζητήσεις με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ορφανό, μηχανικοί της Γ.Γ. Αθλητισμού έχουν ήδη επισκεφθει το στάδιο και συντάσσουν μελέτη σχετική με τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν και του κόστους αυτών. Χθες επιτεύχθηκε το μείζον. Σε μακρά μεσημεριανή συνάντησή του και σε γεύμα εργασίας με τον γραμματέα της Ν.Δ. κ. Μεϊμαράκη απέσπασε την στήριξή του για την προώθηση του έργου.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναγνώρισε την αναγκαιότητα του έργου και διαβεβαίωσε το Νίκο Δένδια ότι θα συνδράμει προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να λυθεί το μέγα πρόβλημα της χρηματοδότησης του. Συνεχίζοντας τις μαραθώνιες συναντήσεις του, το απόγευμα ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε εκ νέου με τον Υφυπουργό κ. Ορφανό, όπου υπήρξε νέα συμφωνία για την επίτευξη του έργου. Αμέσως μετά και για μία και πλέον ώρα, υπήρξε συνάντηση με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Κουκοδήμο. Η συζήτηση με τον κ. Κουκοδήμο υπήρξε ευρύτερη και εκτός του θέματος του γηπέδου, για το οποίο ο κ. Κουκοδήμος συμφώνησε απολύτως, έγινε ανάλυση όλων των αθλητικών αναγκών του νομού σε θέματα υποδομών. Ο Νίκος Δένδιας ευθέως δήλωσε στον κ. Κουκοδήμο ότι η υπάρχουσα κατάσταση είναι απαράδεκτη και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το ενδιαφέρον της πολιτείας πρέπει να στραφεί και στην περιφέρεια της Κέρκυρας και τους Παξούς και στα άλλα αθλήματα.

Μεταξύ των άλλων παραδειγμάτων ο Νίκος Δένδιας ανέφερε στον κ. Κουκοδήμο τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο Κολυμβητήριο και στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κέρκυρας, καθώς και την έλλειψη προπονητηρίου για τον Γ.Ο. Κέρκυρας. Αργότερα το ίδιο βράδυ ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΑΟΚ κ. Καλογιάννη, τον οποίο ενημέρωσε για τα επιτυχημένα αποτελέσματα των επαφών του. Με όλους συμφωνήθηκε συνεχής συνεργασία και επικοινωνία για την επίτευξη του στόχου. Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θέση της Κυβέρνησης και δήλωσε ότι πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου αφορά όλους τους Κερκυραίους και όχι μόνο το φίλαθλο κοινό, αφού σηματοδοτεί την δυνατότητα των Κερκυραίων να πετυχαίνουν τους στόχους τους μέσα από συνεργασία και συλλογική δράση”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο