Παρέμβαση κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σ.ν. του Υπουργείου Οικονομικών «Διανομή κοινωνικού μερίσματος και άλλες διατάξεις»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, ανέφερε μεταξύ άλλων σήμερα το μεσημέρι, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σ.ν. του Υπουργείου Οικονομικών «Διανομή κοινωνικού μερίσματος και άλλες διατάξεις».

 

• Θέλω να ρωτήσω την κυβέρνηση, σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις, τι προτίθεται να κάνει όσον αφορά τα μέτρα για τους πληγέντες. Εάν προτίθεται να φέρει τροπολογία, ποια είναι αυτή η τροπολογία και πότε θα κατατεθεί.

• Έχει γίνει σύνηθες στην κυβέρνηση να νομοθετεί δια ανακοινώσεων εκτός της αιθούσης. Νομίζω ότι για αλλαγή θα ήταν φρόνιμο, χρήσιμο, ωφέλιμο και ορθό η κυβέρνηση να είχε ενημερώσει πρώτα την Εθνική Αντιπροσωπεία αλλά και πάλι δεν το έπραξε.

• Να ξέρουμε, εάν θα φέρει τροπολογία, πότε θα την φέρει, να μπορέσουμε να την δούμε, να συζητήσουμε και να εισηγηθούμε και εμείς τις απόψεις μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο