Δήλωση σχετικά με τον σχολιασμό από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο της από κοινού επιστολής με τον Υπ. Εσωτερικών Π. Παυλόπουλο προς τον Πρόεδρο της Βουλής για την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης Υπουργών

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε σήμερα, σχετικά με τον σχολιασμό από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο της από κοινού με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο επιστολής προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα, για την αλλαγή του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών:

«Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνω την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ, όπως εκφράζεται δια του Κοινοβουλευτικού του Εκπροσώπου κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, να συμβάλλει στην τροποποίηση του Νόμου Περί Ευθύνης Υπουργών. 

Να συμβάλλει στην αναζήτηση μιας λύσης, μέσα στο πλαίσιο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που να αποκαθιστά την ενότητα του πολιτικού κόσμου με την κοινωνία και να διαλύει το υπάρχον πλαίσιο καχυποψίας. 

Ως προς τα επιμέρους, δηλώσαμε και δηλώνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση. Και βεβαίως, είμαστε έτοιμοι να διατυπώσουμε τις απόψεις της Κυβέρνησης, ώστε να καταλήξουμε σε μια πρόταση συναίνεσης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο