Τα εσωκομματικά προβλήματα του ΠΑΣΟΚ, δεν απασχολούν την κοινωνία της Κέρκυρας

Μαζί με τις ολόθερμες ευχές μου για το Πάσχα που απευθύνω σε όλους τους συμπολίτες μας, θα ήθελα, σχολιάζοντας την δήλωση της συναδέλφου μου βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κας Αγγελικής Γκερέκου, να επισημάνω τα εξής:Πρώτον, τους πολίτες της Κέρκυρας δεν τους απασχολούν τα προβλήματα συνεργασίας που έχει η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τους εσωκομματικούς της αντιπάλους. 

Ούτε είναι δυνατόν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, να γίνονται αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης και εσωκομματικής αντιπαράθεσης.Δεύτερον, μου προξενεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αλλάζει μέσα σε ένα χρόνο τόσο εύκολα γνώμη, για ένα ζήτημα όπως αυτό που αφορά την κατασκευή του Λυρικού Θεάτρου. 

Ερωτώ την κα Γκερέκου, είναι ή όχι υπαρκτός ο κίνδυνος να χαθούν 30 εκ.€ από τα κονδύλια του Γ΄ΚΠΣ, εξαιτίας της ολιγωρίας που επιδεικνύει στο ζήτημα η σημερινή απερχόμενη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του Νομού; 

Η ίδια δεν είναι που δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2005 ικανοποιημένη από την διαβεβαίωση του τότε Υφυπουργού Πολιτισμού ότι το έργο προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος; 

Στο διάστημα που μεσολάβησε, άσκησε κάποιο έλεγχο στον προστατευόμενό της Νομάρχη; Ή υιοθέτησε έναν περίεργο εφησυχασμό και σήμερα τα βάζει επιλεκτικά για το θέμα αυτό με τους συναδέλφους της βουλευτές που δεν εφησυχάζουν;Εν κατακλείδι, η επίλυση των προβλημάτων του τοπικού ΠΑΣΟΚ αφορά μόνο την κ. Γκερέκου.

Η επίλυση των προβλημάτων του νομού, αφορά όλους μας.Απαραίτητη για αυτό είναι μια νέα νομαρχιακή αρχή με όραμα και σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου.Η κ. Γκερέκου μπορεί να συνεχίσει να εμπνέεται και να στηρίζει το νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Μαχειμάρη. Μπορεί να στηρίζει την πλήρη αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, την αναποτελεσματικότητα, την αναξιοκρατία, τον βαθύτατο παλαιοκομματισμό και την απόλυτη φαυλότητα που αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιόδου Μαχειμάρη στη Νομαρχία της Κέρκυρας.

Φυσικό είναι να μην έχει ταύτιση απόψεων μαζί μου στο συγκεκριμένο θέμα.Για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, για τρίτη φορά της απευθύνω δημόσια πρόσκληση για μια συζήτηση μεταξύ μας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε η ίδια επιθυμεί.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα περιμένω την απάντησή της. 

Ως τότε , καλό Πάσχα σε όλους μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο